- Misiunea noastră -

Prin Pwnthecode dorim să ajutăm pasionații de securitate care sunt la început de drum să creeze o lume digitală mult mai sigură.

Despre Pwnthecode

Pwnthecode este o platformă educațională care are ca scop dezvoltarea, responzabilizarea și antrenarea viitorilor experți în securitate cibernetică. Prin intermediul acestei platforme poți învăța, într-un mod interactiv, cum să identifici cele mai comune și periculoase vulerabilități ale aplicațiilor web, care este impactul acestora, dar și cum pot fi exploatate. Mai mult decât atât, Pwnthecode îți oferă posbilitatea de a pune în practică toate cunoștințele dobândite, într-un mod legal și sigur, prin intermediul unor examene și laboratoare special construite în acest sens.

Platforma se adresează tuturor pasionaților de securitate cibernetică, dar în special începatorilor care doresc să afle mai multe despre acest domeniu fascinant.

Fiecare om este diferit atunci când vine vorba de a învăța lucruri noi. Unora le place să citească, alții înțeleg mai bine dacă conținutul didactic este îmbinat cu practică, iar pentru unii lecțiile în format video sunt cele mai eficiente. De aceea, pentru ca procesul de învățare să fie cât mai ușor și atractiv, Pwnthecode îți pune la dispoziție 3 metode prin care poți asimila informațiile fiecărui curs:

1. Tutorial integral: lecția este prezentată în format text și poate fi accesată de pe orice device, chiar și offline;
2. Step by step: se pune la dispoziție utilizatorului una sau mai multe aplicații web vulnerabile și explicațiile necesare, step by step, pentru a ințelege practic, nu doar teoretic, vulnerabilitatea respectivă;
3. Video: infrormațiile sunt prezentate în format video;

Bineînteles, efortul tau nu va rămâne nerăsplătit. Pentru fiecare lecție completată vei primi puncte de experiență care te vor ajuta să avansezi în clasamentul Pwnthecode.

Toate cursurile au câte 3 examene teoretice, de tip grilă, cu nivel diferit de dificultate: începător, intermediar și avansat. Acestea te vor ajuta să îți verifici și consolidezi cunoștințele acumulate prin intermediul platformei.

De asemenea, există și câteva examene practice. Acestea simulează scenarii reale în care, folosindu-te de anumite vulnerabilități, trebuie să iei acces la informații/fișiere de pe serverele vulnerabile. Challenge-urile au mai multe metode de rezolvare, iar dificultatea acestora crește gradual.

Cine suntem?

Marius Horătău

- Fondator Pwnthecode -

Lucian Ilca

- Co-fondator Pwnthecode -

Narcis Rus

- Graphic Designer -

Andrei Badiu

-Graphic Designer -

Alexandru Grajdeanu

- Developer -

Paul Gotea

- Frontend Developer -

Adrian Ene

- Developer -

Radu Popescu

- Developer -

Victor Tudosa

- Developer -